The Prodigy u Zadru

Zadar je dočekao veliki glazbeni spektakl - nastup britanske elektro punk skupine  Prodigy. Jedan od najpoznatijih bendova u povijesti suvremene glazbe nastupa na zadarskim Jazinama.

Izlazak na stage je kao odlazak u bitku, kazao je Flint obećavajući spektakl još neviđen u Zadru. Ima li bolje najave? 

Tko nije bio na koncertu britanskog electro-punk benda The Prodigy teško može kazati kako je doživio glazbeni super spektakl! Upravo to, uz prepoznatljivi opojni zvuk i divlju plesnu elektroniku, nude Liam Howlett, Keith Flint i Maxim, a svjedoci su više od 15 tisuća fanova koji su prije tri godine bili na njihovom posljednjem dalmatinskom koncertu u Šibeniku.

Svaki show koji smo odsvirali na Balkanu imao je u sebi divlju energiju. Imamo nešto zajedničko, kazao je Howlett najavljujući Jazine Open Air.

Svi veliki koncerti ispred nekadašnjeg hrama košarke ponudili su dio glamura i spektakla. Svirali su Manu Chao, Lenny Kravitz i Carlos Santana, ali tek večeras se piše glazbeno-scenska povijest grada - najavljuju iz Turističke zajednice grada Zadra i agencije LAA.

Vrata Jazine Open Aira otvorena su u 19:30, DJ Zmayo publiku je zagrijavao od 20:00, a The Prodigy su na pozornicu izašli točno u 22:00.