'Kosa ljubavi' ne posustaje

Sve već znaju što je 'Kosa ljubavi', ipak podsjećamo: želite li darovati kosu, udruga Kosa ljubavi besplatno izrađuje perike za osobe oboljele od malignih i autoimunih bolesti, osobito djecu.


Iako je školsku klupu odavno napustila, majka dvoje djece Mirja Ćapeta sinjsku akciju 'Kose ljubavi' nipošto nije htjela propustiti. Ne mogu uopće opisat kako se osjećam, jer znam da ću nekome pomoć svojom donacijom, a kosa će narast… Hvale vrijednu zamisao fra Antonia Mravka, duhovnog asistenta Frame Gospe Sinjske, mladi su objeručke prihvatili. Kao duhovni asistent osluškujem što mladi žele i vidio sam da oni ovu akciju žele i tako smo prihvatili suradnju s udrugom Cjelovit život, objašnjava fra Antonio. Obavijest je odaslana, a kada su zainteresirani čuli da ne moraju donirati cijelu dužnu odaziv je bio još i veći. Pa se tražio i frizerski stolac više.


Pramen po pramen. Kroz vješte frizerske ruke kose ljubavi prolazilo je sve više donatorica koje su svoju kosu poklanjale s ljubavlju znajući da se dobro dobrim vraća. Višestruko. Lijepo je na kraju rekla predsjednica sinjske Udruge 'Cjeloviti život' Tanja Kodžoman Križanac: To je jedno veselje, dok se priprema, kad se sudjeluje i kada potrebita djeca dobiju kosu. Svaki drugi komentar bio bi suvišan.