Meritas u atriju Klovićevih dvora

Nakon tri godine grupa Meritas vraća se u prekrasan prostor Atrija galerije Klovićevih dvora u sklopu 35. Večeri na Griču.

Sjećanja su još svježa s posljednjeg njihovog koncerta koji su upriličili upravo u atriju 2013. Ispunjeno, uzbudljivo, dojmljivo, neki su od epiteta koji opisuju taj koncertni trenutak u njihovoj karijeri. Grupa Meritas je za povratak na Grič pripremila glazbeno putovanje kroz svih pet postaja –albuma na koje će se 'ukrcati' publika koja ih prati sve ove godine, ali i neka nova lica kojima je upravo spoj Meritas i Klovićevih dvora kombinacija koja se ne propušta. 

Publika će se večeras na Griču podsjetiti na pjesme koje su obilježile glazbeno djelovanje grupe Meritas kao što su Budim se, Igra, Umjesto isprike, Odjednom ti, ali i njihovu najnoviju pjesmu Pričaj mi. Anitu i Meri na pozornici Atrija Klovićevih dvora pratit će redom osebujni glazbenici: Ivan Božanić, električna gitara, Mladen Munivrana, bas gitara, Tin Ostreš, bubanj i Zdeslav Klarić, električni piano.

Uz koncert djevojke pripremaju i svoj 7. album, a prije večerašnje svirke svratile su u studio emisije Dobro jutro, Hrvatska, pjesmom najavile koncert te otkrile i goste večerašnje svirke: Jelena Radan, Aljoša Šerić i Antonija Matković Šerić iz grupe Pavel te izuzetan harmonikaš Miroslav Navračić.