Dobitnik na Eurojackpotu otkrio na što će potrošiti 3,5 milijuna kuna

Na pitanje kako se osjeća, sretni dobitnik koji je u 23. igri Eurojackpot pogodio kombinaciju 5+1 i osvojio 3.551.743,14 kuna, kratko je rekao: Krasno, još mi nije jasno da je zaista o tome riječ i da imam toliko sreće u životu! 

Redovito igra Eurojackpot, okušao je sreću u Lotu, ali se ipak vratio popularnoj igri. Što se tiče odabira brojeva, uvijek igra iste, bez ikakvih izmjena. Brojevi su važni datumi: njegov rođendan, rođendani njegovih roditelja te sestre dok je peti broj odabrao prema godinama starosti kad je počeo igrati Eurojackpot, jer tada je imao 44 godine.

Dva broja iz malog bubnja je nasumce odabrao. Listiće uplaćuje uvijek putem interneta jer je zaključio da je tako jednostavnije i da štedi vrijeme. Rezultate uvijek gledam subotom ujutro, a kad sam vidio da se moja kombinacija 'zazelenila' u trenutku me 'ošinulo'. Provjeravao sam prvo na mobitelu i mislio da ne vidim dobro. Nakon toga sam pogledao na tabletu, shvatio da sam zaista osvojio sjajan dobitak i bio sam 'na sedmom nebu', rekao je.

U prvom trenutku bio je izvan sebe od sreće. I danas, još uvijek ne vjerujem da imam toliko novaca. Dobitak sam provjeravao valjda 10 i više puta svaki dan, sve do dana isplate. Čak sam i dva puta zvao Službu za podršku igračima, bio sam jako nestrpljiv, dodao je. Smatra da ga dobitak neće promijeniti, ali da će ipak biti znatno opušteniji budući da je vratio dug, pomogao sestri u otplati kredita, a pomoći će i roditeljima u renoviranju stana. Ostatak će ostaviti za stare dane.