Upoznajte gastro delicije budućnosti

Ovog kolovoza gurmani dolaze u Zadar gdje će se u sklopu 'Taste and Travel festivala' hrane održati i zanimljiv 'Festival inovacija u prehrambenoj industriji'.

U zadarskom Arsenalu 26. i 27. kolovoza posjetitelji će se moći upoznati s najnovijim i najkreativnijim novitetima koje donosi budućnost prehrambene industrije, kao i kušati delicije koje tek dolaze. Na Sajmu inovacija, deset timova mladih inovatora predstavit će svoje ideje na području biotehnologije i povezanih znanosti. Ideje uključuju inovacije poput mobilnih aplikacija povezanih s hranom, ali i poslastice budućnosti koje nas tek očekuju.

Cijelom Festivalu prisustvovat će i predstavnici prehrambene industrije kojima će inovatori moći direktno predstaviti svoje proizvode. Kako najbolje iskoristiti tu priliku doznat će iz prve ruke pošto će na Festivalu govornici i najuspješniji poduzetnici iz prehrambene industrije raspravljati o njezinoj budućnosti, ali i kako učinkovito plasirati dobar proizvod.

'Taste and Travel festival' održava se ove godine u Zadru od 25. do 31. kolovoza. Ova gastro manifestacija nastala je 2014. Ubrzo se 'Taste and Travel' pretvorio u gastro - turistički događaj ljeta, koji je za više od 40.000 posjetitelja ponudio autohtone hrvatske delicije, najnovije inovacije iz svijeta hrane te dobru zabavu.