Večeras i sutra 'Dame biraju'

Hit predstava o kojoj svi pričaju 'Dame biraju' napokon stiže u zagreb. Predstava u režiji Admira Glamočaka i produkciji Altteatar večeras i sutra gostuje u Zagrebu, u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT u Muzeju za umjetnost i obrt s početkom u 21 sat. 

Beskrajno duhovita, zabavna i smiješna, nepredvidljiva i napeta predstava u kojoj ima mnogo muških razgovora, strahova, ljubavi, problema s majkama i ženama su razlozi zbog kojih se njihova publika čak i po nekoliko puta vraća u gledalište. Ono što posebno mami uzdahe svih dama i golica im maštu su posebno osmišljene plesne točke, a vrhunac je striptiz u kojem momci skidaju sve sa sebe!

'Dame biraju' od ožujka 2015. ima potpuno novu postavu, a godinama je u predstavi glumio sadašnji producent i direktor produkcije Altteatar Slaven Vidak. Dvorane su uvijek rasprodane gdje god da se pojave, pa je dosada više od 25 000 ljudi pogledalo predstavu. Na kraju izvođenja predstave, glumci za vrijeme poklona su iz publike dobivali i veš od strane ženske publike (uglavnom grudnjake). Predstava je nastala u sklopu projekta Istrajati, koji mladima želi poslati poruku da nije tako sve crno. Predstava je izrazito fizički zahtjevna, pa su glumci morali i vježbati da budu u dobroj formi. Dobitnici su brojnih nagrada s međunarodnih festivala iz Skoplja, Banja Luke, Festivala pučkog teatra Omišljaj-Čavle i Festival smijeha i komedije 'Zlatni Zub' Poreč. Redatelj predstave je bosansko-hercegovački glumac, redatelj i profesor, Admir Glamočak, poznat svima po nastupu u hit predstavi Audicija.

Na kraju razgovora s glumcima Nancy Abdel Sakhi (trenerica u predstavi), Enesom Salkovićem, Emirom Fejzićem i producentom Slavenom Vidakom, Davor Meštrović, voditelj Dobrog jutra, pod stručnim vodstvom Nancy pokušao je svladati završnu koreografiju: