Deseto izdanje Last Minute Open Jazz Festivala

Last Minute Open Jazz (LMOJ) Festival u Balama, koji će se održati od 1. do 4. kolovoza ove godine, priprema svoje deseto, jubilarno, izdanje.

Tako će taj grad u samom srcu Istre ponovno biti mjesto kvalitetne glazbe i kreativnog stvaralaštva, kakvo i priliči jazzu kao žanru, ali i životnom stilu i opredjeljenju, najavljuju organizatori.

Direktor i pokretač festivala Tomislav Pavleka kazao je kako su ponosni, osim desetom godinom festivala u Balama, i petom edicijom festivala u Vela Luci na otoku Korčuli, 6. i 7.  kolovoza te prvi puta na otoku Lastovu, gdje će biti zaokruženo ovogodišnje glazbeno putovanje LMOJ festivala.

Festival, koji je do sada ugostio brojna poznata imena na svjetskoj jazz sceni, ove godine u prvi plan stavlja domaće umjetnike, uz pokoje internacionalno iznenađenje te posebne goste, čije stvaralaštvo i doprinos parira razini jazz muzičara sa svjetske scene.

Ulaz na sve koncerte u Balama je besplatan, a organizatori pozivaju sve željne dobre glazbe i posebnog iskustva da im se pridruže.