The A! predstavili novu pjesmu

Band The A! u emisiji Dobro Jutro, Hrvatska predstavili svoj novi singl Divan sunčan dan. Glazba potpisuje Robert Domitrović, a tekst Marijan Gudelj.

Mihael Kvorka, glavni vokal i akustična gitara, Nikolina Fistrić - prateći vokal i perkusije te Goran Crnković - električna bas gitara izveli su uživo, za gledatelje i slučajne prolaznike svoj potencijalni ljetni hit - Divan sunčan dan.

The A! (nekada The Answer) je soul/funk/pop-rock sastav iz Zagreba koji osim što svira autorske pjesme je poznat i po odličnim obradama izvođača kao što su: Michael Jackson, Bruno Mars, James Brown, Lenny Kravitz, Dino Dvornik, Led Zeppelin, White Stripes, John Legend, Queen, Tracy Chapman, Nina Simone, Marvin Gaye, Cee Lo Green, Prince, Chick, Kool & The Gang ... koje izvode na sebi svojstven način. Sviraju i pjevaju pjesme i na hrvatskom i na engleskom jeziku. 2015. bili su finalisti HR demo kluba, koji otkriva mlade darovite glazbenike i daje im prigodu za afirmaciju u izravnim živim koncertnim nastupima na Drugom programu Hrvatskog radija i u koncertnim prostorima u Zagrebu.

Band je osnovan 2012. a nastupa u sastavu: Michael Kvorka (vokal/klavijature/trombon), Tin Švegović (električna i akustična gitara), Dino Zanetti (klavijature i perkusije), Rob Sugar (bubnjevi/udaraljke) i Goran Crnković (bas gitara).