Promijenite navike i počnite živjeti zdravo

Mlada i poduzetna vlasnica novootvorenog Centra Alpha et Omega Magdalena Burger odvažila se u ovo recesijsko vrijeme uložiti svoj kapital, trud i znanje u posao koji voli i koji je ispunjava. Otvorila je Alpha et Omega, centar za njegu, ljepotu, fitness, relaksaciju i promicanje zdravog života te vrlo brzo postala prepoznata kao uspješna i konkurentna na tržištu ove djelatnosti.

Magdalena je educirana fitness trenerica i kozmetičarka. Ovim poslom aktivno se bavi od 2012. godine, a može se pohvaliti diplomama raznih tečajeva, seminara i radionica vezanih uz treninge, nutricionizam, itd. Završila je Fitness učilište u Zagrebu, točnije smjer instruktorice fitnessa u teretani. Vrhunski profesionalni tim dočekuje svoje klijente s osmijehom i korisnim savjetima za sve probleme koje su došli riješiti ili saslušati njihove želje.

foto: ALPHA ET OMEGA d.o.o.

Osim kozmetičkih usluga klijentima Alpha et Omega nudi individualan pristup slaganja treninga, prehrane i tretmana mršavljenja ovisno o željama i ciljevima klijenata kao i nutricionističke usluge u suradnji s educiranim stručnjacima.  Razne programe mršavljenja Centar Alpha et Omega nudi ponajprije kroz treninge ili pripadajuće tretmane. Vlasnica Magdalena ističe kako joj je zdravlje uvijek na prvom mjestu pa klijentima svakako preporučuje test intolerancije na hranu ili mikroskopsku analizu žive kapi krvi te dijagnostičku vagu čime dobivaju kompletan uvid u stanje organizma.

Od kozmetičkih usluga u ponudi se mogu naći masaže, a jedna od posebnijih koje izdvajamo je masaža himalajskim kamenjem i vrućim školjkama, kao i usluge vrhunske akupresure, aromaterapije i termo deke. Magdalena naglašava kako je cilj klijentima promijeniti prehrambene navike i stil života te potaknuti ih zdravom načinu života kako bi što duže održali mladenački duh i lijep izgled. Ukoliko se klijent pridržava redovnih dolazaka na trening i savjeta o prehrani, rezultati će biti vidljivi za kratko vrijeme, komentira Magdalena. Isto je i s ostalim kozmetičkim tretmanima i tretmanima mršavljenja.

foto: ALPHA ET OMEGA d.o.o.

Za vođenje zdravog života najvažnija je ustrajnost i disciplina. Osnovna ideja vodilja Centra je promovirati zdrav život. U salonu možete dobiti profesionalne nutricionističke savjete, savjete vezane uz mršavljenje, te savjete o ljepoti kako biste transformirali vaše tijelo i duh. Misija salona je pomoći ženama i svim klijentima općenito da postignu bolju kvalitetu življenja i prehrambenih navika. Posebnost ovog Centra je u tome što je objedinjeno više pristupa zdravom življenju korištenjem više različitih metoda dostizanja tog cilja. Magdalenin pristup je takav da klijente potiče na aktivnost, vježbanje i zdravu ishranu, a u kombinaciji s tretmanima cilj je dobiti najbolje rezultate i zadovoljstvo klijenata.

Kontakti i dodatne informacije: 01/7701-106; e-mail: info@alphaetomega.hr; www.alphaetomega.hr ili facebook Alpha et Omega.