Kombinirani trening uz more

Znate onaj osjećaj  kada vam se čini da  niti jedan trening ne donosi željene rezultate? Mi znamo, i često čujemo  da se traži nešto novo, neki novi izazov.
Pa smo upravo takav izazov našli u Biogradu, a predlaže nam ga Balboa fitness centar.

Šime Brzić, viši fitness trener sa svojim je kolegama, Lovrom Mikasom i Antonijom Tokić osmislio trening koji spaja piloxing tehniku, hard body i pilates. Vježbali su naravno uz more što i vama želimo, no ovaj trening možete, naravno, vježbati svugdje. Piloxing vam daje izdržljivost kardio vaskularnim vježbama i fokusom na središte tijela, a zabavan je jer ima mnoge promjene. Hard body će učvrstiti vaše mišiće uz pomoć najmoćnijih sredstava, vlastitim tijelom i girjom, pilates rastegnuti i umiriti. Nema bolje kombinacije. Ove vježbe uspješno sagorijevaju višak masnog potkožnog tkiva, a oblikuje i  definira mišiće. Još nije kasno za postizanje dobrih rezultata... I ovi vam treneri savjetuju da nije dobro vježbati po najjačem suncu, ali su rano jutro i smiraj dana idealni.


I tako su za vas osmislili kratak trening pa se nadamo da će on biti izazovan i uspješan, te da ćete vježbati redovito. Jer tajna svakog uspjeha je u strpljivosti i ustrajnosti: