Petar Grašo najavio večerašnji spektakl u pulskoj Areni

Petar Grašo večeras će održati veliki solistički koncert u pulskoj Areni. Nastup je to za koji se traži ulaznica više jer kada se čarobna atmosfera Arene spoji s Petrovim romantičnim pjesmama, dobra zabava ne može izostati. Dok se pripremao za koncert, s pjevačem je u njegovu rodnom Splitu razgovarala ekipa emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Sa samo šesnaest godina Oliveru Dragojeviću napisao je 'Boginju', a u to vrijeme i sam započinje glazbenu karijeru. Nagrade i priznanja nizali su se sami od sebe, a kad je na samom vrhuncu slave odlučio uzeti predah od glazbe, rastužio je mnoge. Rijetki su vjerovali u njegov povratak.

Između mene i publike uvijek je postojala neka tajna veza. Jedna tiha stabilna veza. Jer sam odlučio da budem tip izvođača koji se ne nameće previše s nekim bespotrebnim medijskim istupima. Nego sam se nekako nametao pjesmama, kaže Petar Grašo.

Danas ga posebno raduje kad na koncertima njegove hitove pjevaju i oni koji se u vrijeme kad su te pjesme nastajale nisu ni rodili. A jednako snažan i prepun emocija bit će njegov nastup u veličanstvenom ozračju pulske arene u kojoj će održati svoj prvi solistički koncert.

To će biti jedan vremeplov hitova. Omiljenih pjesama, od 'Trebam nekoga', pa da sad ne otkrivam sve, ali završit ćemo s pjesmom 'Moje zlato'. Bit će tu i 'Ljubav jedne žene', 'Tko nam brani', 'Nevista', 'Mjesec iznad oblaka'. Ima dosta pjesama koje ljudi žele čuti, najavljuje Grašo. Pulskim koncertom ostvarit će mu se jedan od dječačkih snova, a za obožavatelje bit će to noć u Areni koju će dugo pamtiti.