Rasprodane ulaznice za zagrebački koncert Justina Biebera

Ulaznice za koncert Justina Biebera službeno su rasprodane. U glazbenom spektaklu kanadske pop zvijezde koji će se održati 9. studenog 2016. godine u Areni Zagreb, uživat će više od 18.500 najvećih obožavatelja. 

Iako je do najiščekivanijeg događaja godine ostalo još nekoliko mjeseci, očekuje se da će koncert Justina Biebera biti jedan od najvećih glazbenih spektakala u Zagrebu. Na radost brojnih obožavatelja, Bieber će u Zagrebu nastupiti i s posebnim gostima čija će imena biti objavljena tek na dan koncerta.

Turneja 'PURPOSE' Justinova je treća svjetska turneja koju je službeno najavio 11. studenog 2015. na gostovanju u emisiji Ellen DeGeneres, a tijekom koje će održati ukupno 114 koncerata. Dosad je nastupio već 64 puta pred više od 890 000 fanova iz Sjeverne Amerike. Zagrebački spektakl dio je europskog dijela turneje koji počinje na Islandu 9. rujna ove godine. 

Justin Bieber ove je godine osvojio nagradu Billboard za najboljeg muškog izvođača i za najveću zvijezdu na društvenim mrežama te svoju prvu nagradu Grammy za najbolju dance ploču. Ulaznice za zagrebački koncert prodale su se u više od 15 zemalja svijeta uključujući SAD, Južnu Afriku, Englesku, Njemačku, Kanadu i Brazil.