Jamie Oliver postao otac peti put, najstarija kćer prerezala pupčanu vrpcu

Jedna od najvećih britanskih gastro zvijezda, poznati britanski "Goli kuhar", Jamie Oliver na Instagramu se pohvalio petom prinovom u obitelji, objavivši fotografiju supruge Jools kako doji njihova najmlađeg sina.

Rodio se dečko!! Svi članovi obitelji Oliver iznenađeni su i presretni. Porod je protekao u najboljem redu, Jools i dječačić koji teži 3,600 grama, (što je težina 16 paketa maslaca)... su dobro... još nemamo ime za prinovu, napisao je pokraj fotografije. Porodu su prisustvovale i dvije starije kćeri, a najstarija je prerezala pupčanu vrpcu, piše Daily Mail.

Jamiejeva supruga Jools ranije je kazala da bi željela još jedno dijete, a prije nekoliko mjeseci Oliver je priznao: Ovo nam je zadnje, jer ćemo postati smiješni. Nismo ovo planirali, cijela obitelj je u šoku. Jamie i Jools zajedno su već 23 godine, od toga 15 godina u braku u kojemu su dobili četvero djece, tri djevojčice - Poppy Honey (14), Daisy Boo (12) i Petal Blossom (6) te dječaka Buddy Beara (5).

I dok James vodi nekoliko lanaca restorana, Jools Oliver je prije nekoliko godina pokrenula biznis s dječjom odjećom i u tome se pokazala jako uspješnom. Njezin suprug nerijetko zna reći kako je ona šefica u kući. Mislio sam da ćemo imati dvoje djece, a ovako veliku obitelj nisam planirao. Uglavnom, ja samo radim ono što mi Jools kaže i zasad nam ide dobro, rekao je svojedobno Oliver. Jools je prvo dijete rodila uz pomoć umjetne oplodnje, no ostala su djeca začeta prirodnim putem.