Donacija iz srca! Atletskom klubu iz Knina nova sportska oprema

Čedo Paić, šibenski sportaš i humanitarac, u Kninu je donirao sportsku opremu Atletskom klubu 'Sveti Ante' iz Knina. Donacija je vrijedna 8 tisuća kuna, a riječ je o tenisicama za sve sprinterske discipline. Sportaši tog kluba, unatoč teškim uvjetima treniranja, postižu vrhunske rezultate. 

Onima koji ga znaju, poznato je da šibenčanin Čedo Paić, koji inače živi i radi u Nizozemskoj, u Hrvatsku ne dolazi bez darova. Ovoga puta ruke su mu bile pune sportske opreme za mladog kninskog atletičara Antonija Zelića. Donirane sprinterice Antonio će brzo 'potrošiti' na treningu. U Kninu, naime, nema atletske staze ni primjerene sportske dvorane. 

Ovo je jedan detalj koji nas je toliko usrećio i za koji nemamo riječi zahvale i sreće, kaže trener Dražen Lasić. Čedo Paić sam je sportaš i vrlo dobro zna koliko su za rezultat važni oprema i uvjeti rada. Kad sam vidio ove uvjete samo što mi suze nisu došle. Kad vidim u kojim uvjetima radi i kakve rezultate postiže, samo mogu njemu i njegovom treneru čestitati, kaže.

U tijeku je dobrotvorna akcija 'Čarobni svijet za kninsku kraljicu sportova'. Prikuplja se novac za dio atletske staze. Za 100 metara staze, koliko kninski atletičari planiraju nabaviti, nedostaje još 20 tisuća kuna.