Maksimir postaje piknik okupljalište

Sve do kraja ljeta, svake subote, od 10 do 17 sati, u ugodnom društvu i urbanoj atmosferi jednog od najljepših europskih parkova u Maksimiru, na livadi kod Drugog jezera - kod Kamenog sjedala, organizira se Zagrebački piknik.

Maksimirski hlad postaje subotnja ljetna oaza za opušteno druženje s prijateljima, romantično popodne ili obiteljski doručak. Svi koji vole piknike moći će tako počastiti svoje društvo delicijama koje su sami pripremili, a za sve one koji ne stignu pripremati hranu, pripremljene su zagrebačke piknik košare s hrvatskim namirnicama.

Za glazbenu kulisu u zelenoj oazi zadužen je DJ, koji će svake subote svojim odabirom glazbe osvježiti ljetne sate. Kako zabave ne bi nedostajalo, posjetitelji će moći uživati u društvenim igrama, a za sve one koji se vole opustiti uz lagano ljetno štivo tu je i mala knjižnica na otvorenom koja će zadovoljiti njihovu potrebu za pisanom riječi.

Stoga, ako razmišljate o tome gdje otići vikendom, povedite prijatelje, obitelj, djecu i družite se na otvorenom u Maksimiru. Ulaz je besplatan.