Otkrijte core express fitness

Kada kažemo 'core' to znači da jačamo središte našega tijela, ali ne samo trbušne mišiće već i donji dio kralježnice, stražnjicu.

Baš takve vježbe našla sam u Zadru u Omnia fitnessu na tečajevima koje vodi Branka Klarin instruktorica grupnog vježbanja. Ovaj se trening sastoji od zagrijavanja i kružnog treninga i zato je zanimljiv širokoj populaciji. Tijelo se priprema aerobnim vježbama za 12 stanični kružni trening koji će vam ojačati središnji dio tijela, a neće zanemariti niti druge dijelove tijela.Iako smo snimali ljeti i prednost je vanjskog prostora dodatno otežavanje stanica, ipak smo izabrali prostor dvorane. Tamo smo na kontroliranom prostoru koji je klimatiziran, sustavno i disciplinirano  vježbali trening kako bi vama, gledateljima , na jednostavan način pokazali o čemu je riječ. Stanice imaju i svoja opterećenja no vi ih možete prilagoditi svojim mogućnostima. I broj ponavljanja se može modificirati tako da je ovaj trening dobar za sve dobne skupine.

Sve polaznice su izrazile zadovoljstvo načinom treniranja i rezultatima. No najviše nas se dojmilo veselje i neizmjerna energija koja je vladala dvoranom. Bilo je jasno da će nova sezona početi vedro i veselo i naravno s punom kondicijom.

Pa ako ste u Zadru, okolici ili svraćate dođite vježbati u Omniju.