Sve boje Hrvatske

Ponekad je dovoljno malo mašte i funkcionalnosti da bi nastao odličan proizvod. U promicanju hrvatskih vrednota i ljepota nastao je turistički rokovnik 'Colours of Croatia'.

Izvorka Jurić, dizajnerica je mnogih nagrađivanih proizvoda. Nedavno je osmislila jedinstven turistički rokovnik – 'Colors of Croatia' (boje Hrvatske). Rokovnik ima više namjena. Spojili smo godišnji planer, koji koristite svake godine za planiranje vaših aktivnosti i turistički planer s kojim se obično planira neko putovanje. Ili u njega bilježite, kao u dnevnik, neka svoja iskustva, putovanja i slično, objašnjava Izvorka. Rokovnik je zamišljen kao putovanje po Hrvatskoj. Listajući ga zapravo putujete od Dubrovnika do Slavonije. I kroz različite zanimljive lokacije i bogatu baštinu kako povijesnu tako i kulturnu, ali i gastro ponudu. Tako upoznajete različite boje koje u Hrvatskoj možete doživjeti.

Za mnoge proizvode Izvorka je dobila niz prestižnih nagrada, a otkrila nam je koji joj je najinteresantniji dio u procesu stvaranja. Najzanimljiviji, najdinamičniji dio je taj dio osmišljavanja proizvoda. Kada zapravo proizvod nastaje. Gdje krenete od neke analize i istražujete neko područje. Najzanimljivije je bilo istraživanje cijele Hrvatske. Tu bih posebno istaknula Liku o kojoj smo dosta naučila čitajući i zaključila da obvezno moramo puno toga u Lici posjetiti što još nismo. Isto tako i Slavoniju, naravno.

Ovaj funkcionalan rokovnik s predivnim fotografijama Hrvatske osmišljen je kao suvenir, dar za poslovne partnere, turiste i naše građane. Može biti podsjetnik na ljetovanje tijekom zime ili planer za izlete po Hrvatskoj. U svakom slučaju, vrlo dobar proizvod za turističko promicanje Lijepe naše!