Šesto izdanje Opuzen Film Festivala

Na šesto izdanje OFF – Opuzen Film Festivala koji se održava od 18. do 20. kolovoza prijavljeno je 1123 dugometražna, dokumentarna i kratka filma iz cijele Europe.

Selektori festivala podijelili su filmove u nekoliko zanimljivih programa u kojima će publika imati prilike pogledati široku selekciju igranih i animiranih filmova, kao i retrospektivu radova nekih od velikana filmske umjetnosti.

Filmski program ove će godine, na dvije otvorene lokacije prikazati 40 filmova, podijeljenih u šest festivalskih selekcija, a u četvrtak 18. kolovoza ova filmska priča otvorena je domaćom komedijom 'Život je truba' redatelja Antonia Nuića.

U glavnom programu publici će se predstaviti filmovi Richarda Ayoade 'Dvojnik', 'Stogodišnjak koji se spustio kroz prozor i nestao' redatelja Felixa Herngrena, turski fantastični film 'Ljubav voli slučajnosti' Ömera Faruka Soraka, film 'Lotte' dobitnika nagrade u selekciji perspektivnog domaćeg filma na ovogodišnjem Berlinaleu redatelja Juliusa Schultheißa i 'Četiri stvari' redatelja Mihe Knifića.