Osvježite svoj radni prostor

Dosta vam je uredske monotonije? Želite osvježiti svoj radni prostor s minimalno troškova i preinaka? Ekipda Dobrog jutra provjerila je kako...

Maja Kauzlarić stilistica je ureda. Ona i njezina asistentica preuređuju radne prostore. Ideja za posao došla je sasvim spontano.  Po struci inženjer laboratorijske dijagnostike 20011. uputila se u poduzetničke vode. Počela se baviti uređenjme prostora, onih prigodnih - za vječanja i različite događaje. Kroz uređenja događanja onda su došli klijenti vezani uz poslovne prostore, kaže. Kreativnost ju je vodila, a uz oca građevinara i brata arhitekta i preinake prostora došle su na red. Uz minimalne preinake u vrlo kratkom vremenu ona i asistentica osvježit će svaki poslovni prostor. Potreba za uređenjem uredskih prostorija sve je veća. Iako je u inozemstvu stilističko uređenje ureda uobičajeno, u Hrvatskoj to tek posljednjih godina postaje hit. Cilj je da se uz minimalne troškove postigne što veći efekt:

Novim rješenjima hladan poslovni prostor može dobiti dah topline doma ili osobni pečat. Dovoljno je uskladiti boje, dodati jastuke, vaze, svjetiljke, ukrase. I novi je izgled tu.