Upoznajte najbolju hrvatsku ekipu City Gamesa

Osim za turizam, odmor i sunčanje, ljeto je uvijek rezervirano i za sportske igre. Popularne igre City Games, nekadašnje Jadranske igre, došle su do samoga završetka. Na redu je veliki međunarodni finale. Upoznajte ekipu koja se naveliko priprema za predstavljanje Hrvatske.

U velikom finalu City Gamesa slavila je krčka ekipa 'Daj Mare'. Da su najbolji u Hrvatskoj, pokazali su teško izborenom pobjedom u jakoj konkurenciji ekipa koje su se, poput njih, kvalificirale u finale.
 
City Games, nekadašnje Jadranske igre, ove godine ugostile su sveukupno 200 ekipa iz 12 europskih zemalja. Igralo se na 45 različitih lokacija u 5 različitih država, a finalni sraz šest najboljih hrvatskih ekipa, održan u Malinskoj, bio je neizvjestan i napet.

Krčka ekipa 'Daj Mare' u natjecanju sudjeluje već pet godina, a ovo im je najbolji rezultat dosad. Da bi ga ostvarili, morali su biti najbolji u šest disciplina. Za ovo je natjecanje potrebno puno slobodnog vremena, entuzijazma i ljubavi, kažu naši finalisti. A pored toga, potrebna je i dobra kondicija.
 
Nakon hrvatskog, slijedi međunarodno finale. Sudjeluju ekipe iz Slovenije, Crne Gore, Srbije, Italije i Mađarske, a dečki i djevojke iz Krka branit će boje Hrvatske 3. rujna u Biogradu na Moru.