Britanski komičar Jimmy Carr u Lisinskom

Večeras u dvoranu Lisinski dolazi popularni britanski komičar Jimmy Carr. No, predstava koja traje više od sat i pol nije za svakoga, s obzirom na to da je riječ o komičaru koji nikad ne igra na sigurno, nego svojim, često bezobraznim šalama pomiče granice humora.

Paljba inteligentih i odlično smišljenih viceva tjera publiku na smijeh, čak i kada duboko u sebi zna da se ne bi smjela smijati takvim šalama.

On je komičar koji je poznat po tome što nema dlake na jeziku, dakle malo je oštar, ajmo to tako reći. Pa iz toga razloga molimo publiku da shvati vas on samo želi nasmijati. Da, njegove šale ponekad nisu primjerene, neko bi se mogao osjetiti ugrožen, ali to je samo iz razloga da vas nasmije, rekla je organizatorica gostovanja Ivana Futivić.

Jimmy je poznat kao jedan od najboljih improvizatora u svijetu stand up komedije, a njegovi se odgovori na dobacivanja iz publike prepričavaju godinama nakon nastupa.

Njegovi nastupi su uvijek, isključivo na engleskom jeziku i nisu namijenjeni djeci, dakle uvijek piše '+16', ističe Ivana.

Prije Zagreba, gostovao je u Singapuru i Švicarskoj, a ako želite uživo doživjeti turneju Funny Bussines, show u Lisinskom počinje u subotu točno u 19 sati.