3D Print Show Sisku

U suradnji sa sisačkim poduzetničkim inkubatorom PISAK, skupina entuzijasta i profesionalaca okupljenih oko 3D foruma danas u Sisku organizira atraktivni 3D Print Show.

Brojnim predavanjima, izložbom i praktičnim prikazima, organizatori žele stvoriti regionalno prepoznatljiv događaj povezan sa svijetom suvremenih tehnologija, te pružiti platformu za učenje, suradnju, druženje i razmjenu ideja svih zainteresiranih.

Skup se održava u prostoru Poduzetničkog inkubatora u sisačkoj Južnoj industrijskoj zoni, a partneri su mu Applied Ceramics, T-Com i Grad Sisak. Skup počinje u 11 sati stručnim predavanjima, koja će pratiti izložba 3D pisača, skenera i druge 3D tehnologije, kao i električnih automobila. Posjetiteljima će biti prikazan rad dronova na daljinsko upravljanje, elektronskih i robotičkih uređaja, električnih vozila, te drugih uređaja u kojima je zastupljena 3D tehnologija. Na parkiralištu ispred Poduzetničkog inkubatora biti će postavljena izložba električnih vozila. Ulaz na predavanja, izložbu i prezentacije za posjetitelje je besplatan.