Koncert duhovne glazbe 'Kamenita vrata'

Sutra će se u Zagrebu ispred crkve Sv. Katarine održati Koncert duhovne glazbe 'Kamenita vrata'. Koncert počinje u 20 sati, a organizira ga molitvena zajednica  'Srce isusovao' čiji je voditelj kantautor duhovne glazbe Alan Hržica.

Na trećem koncertu 'Kamenita vrata' nastupit će Nina Badrić, Ivana Marić Šunjić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, Ivo Gamulin, grupa 'Božja pobjeda', zajednica Cenacolo i sestre Palić. Kako se na koncertu skupi i do 4 tisuće ljudi, prostor ispod Kamenitih vrata već se prve godine pokazao premalim. Stoga je koncert prošle godine održan na trgu pred crkvom sv. Katarine, gdje će se održati i ove godine.

Alan Hržica je voditelj molitvene zajednice Srce Isusovo koja već treću godinu zaredom moli i slavi na Kamenitim vratima utorkom od 20 do 21 na Gornjem gradu. Pjeva od osme godine. U glazbi je od 22. godine kada je napisao i svoju prvu pjesmu i od tada se počinje ozbiljno baviti glazbom. U godinama koje je bio van glazbene scene zadobio je i glazbenu i osobnu zrelost koja polako, ali sigurno nailazi na prepoznavanje kod velikog dijela publike. Kornelija Palić-Papafava bavi se pjevanjem kao i njezine sestre Djordjija, Elizabeta i Mihaela Karla koje su se početkom 1990-ih s obitelji iz Janjeva doselile u Zagreb. Kornelija i Elizabeta su prateći vokali Tonyju Cetinskom, Ivani Husar Mlinac, Mariji Husar Rimac, Nini Badrić i drugim glazbenicima.
 
Kornelija i Alan i pjesmom su u emisiji Dobro jutro, Hrvatska najavili sutrašnji koncert: