Oliva Style - modni blog za 40+

Jadranka Olivari Jirasek 64-godišnja je Zagrepčanka koja je prije nekoliko godina počela pisati zanimljiv modni blog. Namijenila ga je ženama starijima od 40 godina koje joj se svakodnevno javljaju i pitaju za savjet. Popularnost Jadrankina bloga prešla je i granice Lijepe Naše.

Jadranka je od malih nogu velika zaljubljenica u modu. Ujedno je i vlasnica prvoga hrvatskog modnog bloga za žene starije od 40. Piše ga već nekoliko godina pod imenom Oliva Style. Kad sam počela pisati blog željela sam da bude posvećen ženama poput mene… žene iznad 40 godina… Listajući blogove drugih mlađih osoba, često nisam pronalazila ono što bi mene zanimalo. I tako je to krenulo. Upravo za žene iznad 40. godine.

Pisati je počela na nagovor bliske joj osobe. Prije svega na ideju moje kćerke. Koja je uočila moju ljubav prema modi, koju iskazujem kroz odijevanje i praćenje.  Iz želje da napravi modni odabir za određene prilike i da svojim stilom pokaže da se i s 40+ godina može izgledati mladenački, a da to ne izgleda smiješno, nastao je blog.

Najviše je prate žene od 45 do 55 godina. Na njenim modnim stranicama svaka od njih pronalazi nešto za sebe. Mnogim ženama Jadrankini su savjeti zlata vrijedni. Nije bitno koliko novca ili godina imate, kaže Jadranka. Važno je da uživate u modi i stvarate jedinstven stil. Moda za mene prije svega znači zabavu. Kroz modu se zabavljam. Volim birati odjeću i kombinirati. Ne bih nikada voljela imati veliki budžet da mogu kupiti sve. Upravo mi to daje slobodu.  U životu je Jadranka promijenila nekoliko profesija, ali se uvijek vraćala modi. Od djetinjstva sam maštala da budem u modi, ali me život odveo u drugom smjeru.  Na svom blogu nastoji pokazati kako moda može biti zadovoljstvo i igra. Možda jednog dana kad odem u mirovinu, možda ću to pretvoriti u portal.

Trese vas groznica subotnje večeri, imate više od 40 godina i ne znate što odjenuti? Jedan klik dijeli vas od Jadrankina inspirativnog bloga i u samo nekoliko sekundi pronaći ćete toliko željen odgovor.