Mrzovoljna mačka dobila voštanu figuru i pogledala 'Mačke' na Broadwayu

Mrzovoljna mačka (Grumpy Cat), najslavnija mrka mačka na internetu, dobila je svoju voštanu figuru u Washingtonu i bila je počasna gošća broadwayskog mjuzikla Mačke.

Grumpy Cat
(4) pozirala je pokraj svoje replike od voska u muzeju Madame Tussauds u Washingtonu prošli tjedan prije nego što se fotografirala s drugim slavnim stanarima muzeja, uključujući bivše američke predsjednike Abrahama Lincolna, Johna F. Kennedyja i Ronalda Reagana.

Njezina vlasnica Tabatha Bundesen, na pitanje kako se mačka osjećala, za Reuters je rekla da je bila oduševljena. Bila je oduševljena. Kao što možete vidjeti, još je oduševljena.

Nakon posjeta američkoj prijestolnici, Grumpy Cat uputila se na Broadway u New Yorku gdje je bila počasna gošća mjuzikla Mačke.

Mrzovoljna mačka, čije je pravo ime Tardar Sauce, postala je slavna 2012. zbog svog mrkog izgleda. Prikazana je u videu na YouTubeu koji je pogledalo gotovo 16 milijuna ljudi. Za svoj izgled može zahvaliti pogrešnom zagrizu. Postala je inspiracija za filmove i knjige, također krasi kalendare, šalice i majice.