Neka ljubav ne ostane samo na riječima

Udruga 'Ljubav na djelu' udruga je koja okuplja roditelje djece oboljele od malignih bolesti koja se liječe u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb. Glavni cilj djelovanja udruge je pomoć i potpora djeci oboljeloj od malignih bolesti kao i njihovim roditeljima.

Između ostalog udruga se bavi promicanjem ljudskih vrijednosti, motivacijom i inicijativom za promjene u društvu, pružanje pomoći osobama sa smanjenim mogućnostima, osvješćivanje javnog mišljenja o problemima drugih, kreativnom i glazbenom aktivnošću i humanitarnim radom.

Donacijski koncert Tamburaške legende za dječji osmijeh održat će se ove nedjelju u KD Vatroslav Lisinski, a nastupit će Jacques Houdek, Begini, Slavonske lole i Gazde.

Sredstva se prikupljaju za obnovu apartmana, čime se želi olakšati boravak i liječenje u Zagrebu malim junacima i njihovim roditeljima iz cijele zemlje. Tri apartmana koje je Udruga Ljubav na djelu dobila na raspolaganje nalaze se u Deželićevoj ulici 31 u neposrednoj blizini bolnice te im je zbog česte upotrebe i dotrajalosti zgrade nažalost potrebna kompletna obnova.

O radu Udruge i o nedjeljnom koncertu u Dobrom jutru govorili su Ljiljana Vuletić, voditeljica udruge 'Ljubav na djelu' i Jacques Houdek: