Upoznajte Pravila igre, hrvatski 'boyband'

Svi singlovi grupe Pravila igre bili su među 40 najizvođenijih u Hrvatskoj, a često su zauzimali i prva mjesta poput singla 'Na ulazu', a na prvo mjesto dospjeli su i s prvim, debitantskim singlom 'Nebo na mojoj strani' što je stvarno rijetkost da grupa koji se tek pojavio na sceni tako pohara top liste.

Pravila igra zasigurno su najbrže rastuća mlada grupa na domaćoj sceni. Iako su svi članovi mladi momci, ne vole da ih se zove boybendom. Postoje godinu i pol dana, a na YouTubeu za pet singlova imaju više od šest milijuna pregleda. I na Facebooku su skupili pravu 'vojsku fanova'. Do sada su imaju više od 30.000 fanova što je za grupu, koja je na početku, itekako veliki uspjeh.Posljednjih nekoliko mjeseci proveli su na regionalnoj turneji s Tonyjem Cetinskim. Nastupali su kao predgrupa u svim najvećim dvorana i arenama regije i to u Zagrebu, Ljubljani, Novom Sadu, Beogradu. Splitu. Osijeku, Varaždinu, a krajem listopada ostaje još posljednji koncert u Rijeci. Svi članovi grupe vode isključivo zdrav život, imaju određene režime prehrane i redovito vježbaju, pa ne čudi da ih djevojke naprosto obožavaju…

A osim što su otkrili sve o sebi i svojih glazbenim planovima u emisiji Dobro jutro, Hrvatska izveli su uživio i akustičnu verziju svog novog singla 'Zagrli me':