Koncert Zagrebačke filharmonije u sjećanje na Arsena Dedića

Veliki koncert Zagrebačke filharmonije u sjećanje na Arsena Dedića pod nazivom (Ono) sve što znaš o meni održaon je sinoć u dvorani Lisinski.

Arsen je 2008. godine sa Zagrebačkom filharmonijom proslavio svojih jubilarnih 50 godina na glazbenoj i 70 godina na životnoj sceni.

Više od godinu dana nakon smrti, kroz svoja (remek) djela vratili su se na pozornicu Lisinskog - njegovi Gabi i Matija kojima su se na sceni pridužili Arsenovi prijatelji glazbenici: Tedi Spalato, klapa Nostalgija i Klinci s Ribnjaka.

Arsen je skladao glazbu za legendarne serije i filmove koji su obilježili generacije. U registraturi, Prosjaci i sinovi, Glembajevi, Vlak u snijegu - samo su neki od njih. Orkestar Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Josipa Cvitanovića, u pratnji glazbene dive Gabi Novak i Matije Dedića, publici su predstavili dijelove bogatog Arsenovog opusa glazbe za film i televizije, ali i legendarne pjesme Sve što znaš o meni, Moderato cantabile, O mladosti , Kuća pored mora, Tvoje nježne godine, Ni ti ni ja i brojne druge u orkestralnim aranžmanima.