Kada propadnu snovi, pronađi nove

Kada izgubiš sve ono što si do jučer bio, kada ti u jednoj sekundi nestanu snovi, teško je dići se i krenuti dalje. Božidaru Jancetiću upravo se to dogodilo. Prometna nesreća i buđenje u invalidskim kolicima. No, pronašao je svoj put, neki snovi su možda propali, ali našao je nove, velike...

Božidar Jancetić poznatiji je kao DJ BoBoy, bavi se pjevanjem i DJ-ingom. Kao mladić, sa 17 godina, nastradao je prometnoj nesreći. Bio je taj jedan nezgodan pad s motora, cijeli svijet okrenuo mi se u tom trenutku i svaki dečko bi doživio šok u tom trenutku kao i ja.  Slijedi teška depresija. Glazba me iz sveg toga izbavila i našao sam svoj put u životu.  Od malih nogu bavio se glazbom te je u njoj pronašao način kako živjeti neovisan o drugima. Bavim se, živim od toga i živim svoj san.

Okrenuo se autorskom radu, jer ne želi biti klasičan DJ koji samo pušta nečiju glazbu, nego želi izvoditi i svoje pjesme. Želim prezentirati sebe i istaknuti sebe na neki način i radit svoje singlove, jednog dana i album.  Za sada je objavio dva singla i nekoliko, kako kaže, remikseva za druge izvođače.Želja mu je postići sve ono što se može postići u glazbi.  Probati napraviti nešto nemoguće, baš kao što se i počeo baviti naizgled nemogućim, no vidim da je moguće, znači ne postoje granice. Želim skroz do gore, samo polako da to ljudi osjete. Imam taj hendikep, ali jednostavno ne doživljam da ga imam. Živim kao i drugi ljudi, živim kao i prije, možda i bolje.

Božidar je svoj gubitak pretvorio u izazov, oboružao se vedrinom i inspiraciju za ispunjen život pronašao u glazbi. Možemo mu samo poželjeti mnogo sreće i da osvoji svijet.  Budi kao BoBoy jer je dokaz da i najgori put može krenuti u najboljem smjeru..