Evo kako jesen i zima mogu biti zanimljivi u Baranji

Na zanimljivu ideju došli su u Baranji. Kako u njoj još ima starih, izvornih seoskih dvorišta, većinom sa samačkim staračkim domaćinstvima, različitim programima žele im udahnuti život i obiteljskom turizmu dati novu dimenziju. Tako su gosti mogli posjetiti dvorište bake Katice u Kopačevu, a bilo je zabave za cijelu obitelj.

Lijepo vrijeme i obilje sadržaja privukli su mnoge u dvorište bake Katice. A gostiju nikada više. Živi sama, pa ju je puno dvorište itekako razveselilo. Dvorište je puno naroda i djece i traže me svi, đe je baba Kata, đe je baba Kata, onda sam pričala njima priču, malo smo se zabavljali, onda sam pekla slaninu, prepričava zanimljiv vikena Katarina Gunzinan, vlasnica dvorišta u Kopačevu.

Osim u slasnoj slanini, uživanje u plodovima jeseni. Samo za ovu prigodu dovezena je hrpa rumenih bundeva. U rezbarenju su uživali i veliki i mali.

Sadržaj je prilagođen djeci i obiteljima, znači nudi sadržaj za jednu cjelodnevnu zabavu. Potrebno je tako malo da se starim dvorištima udahne novi život.

Ekipa koja je osmislila program Dvorišta želi ih ispuniti brojnim sadržajima. Ovaj put kod bake Katice, idući put kod nekog drugog domaćina pokazat će kakva skrivena turistička blaga krije cijela regija te da jesen i zima u Baranji mogu biti itekako zanimljive.