Miroslav Škoro skuplja pjesme za novi album

Nova pjesma Miroslava Škore, Pola života svoju tv premijeru doživjela je u emisiji Dobro jutra, Hrvatska.

Pjesma je izvedena na Aurea fest Požega 2016 Zlatne žice Slavonije, a spot je snimljen u Splitu. Redatelj spota je Marijo Grabovac, dok su glumci članovi ansambla GMK-a Split: Nada Kovačević, Vinko Mihanović i Mijo Kevo te mlade snage Katarina Kokan i Marin Tadina.
Miroslav Škoro
rođeni je Osječanin (29. srpnja 1962.). U rodnom gradu završio je osnovnu školu i gimnaziju, a diplomirao je na Višoj građevinskoj školi. Prvu gitaru nabavio je 1983. – na omladinskoj radnoj akciji naplaćivao je tečaj, a u tamburaške vode ulazi 1985. kada svira s tamburaškim orkestrom 'Slavonski bećari' pod vodstvom Antuna Nikolića – Tuce.

U svojoj karijeri prošao je niz potpuno različitih poslova – glazbeni urednik i novinar, voditelj građevinske operative, savjetnik u Ministarstvu vanjskih poslova RH, generalni konzul u Republici Mađarskoj, direktor diskografske kuće, autor zabavno-glazbenih emisija (Država, selo, grad i Pjevaj moju pjesmu). Odlukom predsjednika Republike Hrvatske dobio je Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića, Red hrvatskog trolista i Spomenicu domovinske zahvalnosti.

O novom spotu, bogatoj karijeri i planovima razgovarao je s voditeljima emisije Dobro jutro, Hrvatska. Na kraju je uz gitaru i zapjevao.