Četiri dame i dvije akustične gitare koje magnetski privlače publiku

The Frajle su četiri dame iz Novog Sada čija je glazba prošarana raznim utjecajima, od 'vojvođanskog tanga', šansonijerskog ugođaja, akustične muzike, pa sve do 'ženskog bećarca'. Osim autorskih stvari, također su poznate i po raznim obradama pjesama koje redovito sviraju na koncertima.

The Frajle uspijevaju u onome što mnogima ne polazi za rukom – na jednom koncertu podjednako drže publiku napetom izvodeći skladbe u rasponu od ruske ciganske do aktualne pop-rock glazbe. Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe skladbi, već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi bez rezerve i, ono što mnogi kritičari opravdano ističu, puno pozitivne energije i radosti. Marija, Nataša, Jelena i Nevena ponekad se čine kao kabaretska skupina, čemu pridonosi njihova dojmljiva kostimografija koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.
 
Publici su poznate od 2009. godine. Izdale su četiri albuma. Već prvi album nazvan 'Naš prvi album s putovanja' izazvao je iznimno dobre kritike i pridonio većoj posjećenosti koncerata Frajli. Slijedi album 'Meni trebaš ti', a nakon objavljivanja 'A strana ljubavi' , na kojemu su mjesto našle i dvije nagrađivane obrade 'Meni trebaš ti' te 'Čukni vo drvo' The Frajle su osvojile regiju. Svojim zadnjim albuma 'B strana ljubavi' samo su potvrdile svoj, sad već pomalo kultni, status.

Gostujući u Dobrom jutru najavile su skorašnje koncert(e) u KD Vatroslava Lisinskog (10. studenoga i 1. prosinca):