ABBA se ponovno okuplja nakon više od 30 godina

Švedska pop skupina ABBA ponovno se okuplja te će više od 30 godina od zadnjeg javnog nastupa ostvariti novo digitalno iskustvo u 2018. godini.

Članovi skupine Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson i Anni-Frid Lyngstad radit će sa Simonom Fullerom, kreatorom Američkog idola.

Istražujemo novi tehnološki svijet, s virtualnom stvarnošću i umjetnom inteligencijom što će nam omogućiti da stvorimo nove oblike zabave i zadovoljstva koje prije nismo mogli ni zamisliti, rekao je Fuller.

U 30 godina karijere Fuller je bio menedžer pjevačicama Annie Lennox, The Spice Girls i Amy Winehouse, engleskom nogometašu Davidu Beckhamu, tenisaču Andyju Murrayu, trkaču Lewis Hamilton te triju pobjednika Amerčkog idola: Kelly Clarkson, Carrie Underwood i David Cook.

Skupina ABBA čiji su hitovi iz 70-ih i ranih 80-ih kao što su Waterloo, Dancing Queen i Take A Chance On Me planetarno popularni, razišla se 1982. godine.

Naši fanovi diljem svijeta stalno nas pozivaju da se ponovno okupimo i nadamo se da će stvaranje nove ABBA-e za njih biti jednako uzbudljivo kao za mene!, rekla je Lyngstad.

Pojedinosti o njihovu ponovnom okupljanju bit će objavljene sljedeće godine.