Michael Douglas otkrio istinu o teškoj bolesti Vala Kilmera

Michael Douglas okončao je mjesece nagađanja o zdravstvenom stanju kolege glumca Vala Kilmera potvrdivši da je njegov prijatelj obolio od raka, objavljeno je u utorak u nekoliko izvješća.

Douglas je navodno rekao publici na događaju u Londonu tijekom vikenda da se Kilmer, s kojim je glumio u filmu 'Duh i tama' ('The Ghost and the Darkness') 1996. prolazi isto ono što je sam prošao, misleći na rak grla. Dodao je da 'stvari baš ne izgledaju dobro' za 56-godišnjeg glumca, najpoznatijeg po ulozi u 'Top Gunu' i ulozi Jima Morrisona u filmu 'The Doors'.  'U svojim sam molitvama s njim. To je razlog zbog kojega niste o njemu mnogo čuli u zadnje vrijeme', kazao je Douglas (72), objavili su listovi Daily Telegraph i Variety.

Kilmer je više puta opovrgnuo tvrdnje da mu je zdravstveno stanje narušeno, no o njegovu se zdravlju stalno nagađalo otkad su prošle godine objavljene fotografije na kojima ima traheotomijsku cjevčicu.

Dvostruki dobitnik Oscara Douglas objavio je 2010. da se bori s četvrtim stadijem raka grla no pobijedio je opaku bolest zahvaljujući režimu kemoterapije i radioterapije.