Val Kilmer opovrgao da ima rak grla

Američki filmski glumac Val Kilmer izjavio je da nema rak, opovrgnuvši tako izjavu Michaela Douglasa koji je prije nekoliko dana otkrio da je njegov kolega i prijatelj obolio od raka grla te da stvari baš ne izgledaju dobro.Volim Michaela Douglasa, no ima pogrešne informacije, napisao je Val Kilmer na svojoj Facebook stranici. Prošli smo put razgovarali prije gotovo dvije godine kada sam od njega tražio da mi savjetuje dobrog specijalista koji će mi postaviti dijagnozu izrasline što sam je zamijetio u grlu, a smetala mi je u poslu. Završio sam kod liječničkog tima bolnice pri UCLA-u, rekao je, priznavši da je imao zdravstvenih problema, među ostalim i s oticanjem jezika, no da je sada živ i zadovoljan.

Douglas je prošli tjedan tijekom događanja u Londonu publici kazao da Kilmer, s kojim je 1996. glumio u filmu 'Duh i tama' prolazi isto ono kroz što je i sam prolazio, misleći pritom na rak grla. 

Michael Douglas otkrio istinu o teškoj bolesti Vala Kilmera

Kilmer je i ranije u više navrata opovrgavao tvrdnje da mu je zdravstveno stanje narušeno, no o njegovu se zdravlju stalno nagađalo otkad su prošle godine objavljene fotografije na kojima ima traheotomijsku cjevčicu.