Goran Bare s Majkama iz sve snage u Tvornici

Goran Bare i Majke u petak sviraju Iz sve snage u Tvornici kulture u Zagrebu. Veliki koncert na kojem će među ostalim otpjevati i novi singl 'Osvijesti me', Bare je najavio u Hrvatskoj uživo.

Dosta dugo u Zagrebu nismo svirali i želim malo našu publiku izvući iz stanova, da malo brijemo i uživamo zajedno. izvest ćemo neke enove pjesme, između ostalog i i ovaj singl koji sutra izlazi, kazao je Bare.

Prije puštanaja singla u eter u javnost su pušteni stihovi, uobičajeno mračni i dojmljivi:
...Dan je bio prekrasan ja bolno tjeskoban
Noći premračne dani preblještavi
Svi ti prejaki kontrasti košmar su stvorili
Osvijesti me da se ponovno nađem
Osvijesti me u kaosu da se snađem
Osvijesti me da me grije ljubavi plamen
Osvijesti me da budem glas njen...


Teško je pripremati album i svirati. Tri postave su se mijenjale, dosta se ljudi izmijenilo, svi su pukli ali sad napokon imam dobru ekipu. Većina ih je svirala s nama u Majkama. Gitaru svira Kruno Domačinović, koj i je radio dva albuma Majki 90-ih, jedan od najboljih hrvatskih bubnjara Alen Tibljaš, na basu Vanja Marin iz Kojota, mladi klavijaturist Dan Divjak i svima poznat Davor Rodik iz Plave trave zaborava, najavio je Bare.

Jedan od najiskrenijih glazbenika na našoj estradi priznaje da ima dosta novih klinaca na koncertima, da su oduševljeni. Ne prati baš našu scenu, njeni zvuci ne dopiru do njega, kaže.

Dođite, bit će mrak!, pozvao je Bare na rock'n'roll svirku iz sve snage.