Arena s jacuzzijem spremna za Justina Biebera

Glazbeni kritičar Ante Batinović i Joe Bašić, organizator-promotor koncerta u emisiji Dobro jutro, Hrvatska najavili su večerašnji rasprodani koncert Justina Biebera u Zagrebu.

Ulaznice su prodane u 15 zemalja svijeta, uključujući SAD, Južnoafričku Republiku, Englesku, Njemačku, Kanadu i Brazil. To su fanovi koji Justina prate diljem svijeta, objašnjava Batinović. Više od 18 tisuća gledatelja uživat će u nastupu u Areni, najčešće dobi od 12 do 25 godina, ali privući će i puno obitelji, kaže Bašić.

Vrata Arene otvaraju se u 18 sati početak koncerta je već u 19 sati, uz dvije sjajne predgrupe, njujorški The Knocks i britanski bend MiC LOWRY pa treba doći čim ranije. Već od jutra 500-tinjak fanova čeka pred vratima Arene, kako bi zauzeli najbolja mjesta. 

Od posebnih zahtjeva tražio je da se u Arenu postavi jacuzzi kako bi se opustio uoči nastupa, i to je promotoru prvi takav zahtjev, ali kaže da je u odnosu na druge zvijezde Bieber skroman, sa zahtjevima tipa gumeni bomboni, kanadski Big foot, štrukle, pizza i svježe namirnice s Dolca.

Ttinejdžerska superzvijezda Zagreb posjećuje u sklopu europskog dijela svjetske turneje 'PURPOSE', ovo je 80. nastup, i nema sumnje da će biti spektakularan. Posebno iskustvo posjetiteljima nude 'Ultimate' VIP 1 ulaznica po cijeni od 7.450,00 kuna, 'I'll see you' VIP 2 po cijeni od 4.025,00 kuna i 'Where Are You Now' VIP 3.

Svjetska histerija i popularnost Justina Biebera jednostavno ne jenjava, on je vlasnik albuma koji je na vrhu top ljestvica u više od 100 zemalja svijeta te obara rekorde s brojem pjesama na ljestvici Hot 100.