Lady Gaga utjelovit će Donatellu Versace

Treća sezona američke antologijske serije 'American Crime Story' fokusirat će se na ubojstvo velikoga talijanskog modnog kreatora Giannija Versacea, a njegovu sestru Donatellu utjelovit će pjevačica Lady Gaga, i u stvarnom životu vrlo bliska modnoj stilistici koja je nakon brata preuzela modnu kuću Versace. 

Američka pop ikona, trenutačno u ulozi vještice u šestoj sezoni 'Američke horor priče, koja joj je prošle godine priskrbila Zlatni globus, u svoj glumački talent uvjerila je i redatelja Ryana Murphyja.

Treća sezona 'American Crime Story', nakon dviju prvih - serije o sudskome procesu OJ. Simpsonu i serije o događajima koji su uslijedili nakon uragana Katrine, nadahnuće za scenarij pronašla je u knjizi novinarke Vanity Faira Maureen Orth, 'Vulgar Favours'. Orth piše o vrlo dobro dokumentiranoj istrazi ubojstva talijanskoga modnog kreatora kojega je usmrtio serijski ubojica Andrew Cunanan. Prethodno je ubio petero ljudi diljem Amerike, uključujući slavnog dizajnera, a na kraju svojeg morbidnog putovanja, Andrew je sam sebi oduzeo život u Miamiju.

Snimanje će početi 2017., a deset epizoda treće sezone počet će se prikazivati krajem 2017. ili 2018.

Lady Gaga stara je Donatellina prijateljica. Pjevačica joj je na albumu Artpop koji je izišao 2013. posvetila pjesmu 'Donatella'.