Studentu iz auta ukrali Kit Kat čokoladicu, Hershey mu ih poslao 6500

Tvrtka Hershey koja proizvodi slatkiše ugodno je iznenadila studenta državnog sveučilišta Kansas, Huntera Jobbinsa poklonivši mu 6500 čokoladica Kit Kat, no za to je imala dobar povod, a ni reklama nije naodmet.

Jobbins je novinaru lokalnog lista The Wichita Eagle iz Manhattana u Kansasu ispripovijedao da mu je netko uzeo čokoladicu Kit Kat iz nezaključanog automobila parkiranog ispred studentskog doma, na što je reagirao proizvođač, tvrtka Hershey. Za list je rekao da je automobil ostavio nezaključan jer mu se žurilo, a kad se vratio na mjestu za šalicu umjesto omiljene čokoladice je našao poruku koju je ostavio 'lupež': "Obožavam Kit Kat čokoladice pa sam provjerio jesu li vrata otključana.... hmm, nisu bila, a ja nisam mogao odoljeti pa sam uzeo samo čokoladicu. Oprosti, bio sam gladan."

Jobbins je fotografiju poruke objavio na Twitteru, a kako su društvene mreže gotovo svemoguće, priča je stigla do nekog iz Hersheyja, poznatog američkog proizvođača slatkiša. Uprava tvrtke u studentski dom je nedugo nakon toga poslala svojeg predstavnika koji je Jobbinsu poklonio 6500 čokoladica Kit Kat.

Ugodno iznenađeni student dio čokoladica podijelio je s kolegama, a na Twitteru i ostalim društvenim mrežama objavio je svoju fotografiju za volanom automobila čija je unutrašnjost preplavljena čokoladicama.