Brad Pitt oslobođen optužbi za zlostavljanje Maddoxa

Brad Pitt oslobođen je optužbi za zlostavljanje najstarijeg sina iz braka s Angelinom Jolie, Maddoxa, pišu američki mediji. 

Jolie je podnijela zahtjev za razvodom braka dan nakon incidenta koji se dogodio 14. rujna, na povratku s obiteljskog odmora u Francuskoj u privatnom zrakoplovu, kada je Pitt navodno udario petnaestogodišnjeg sina Maddoxa.

Socijalna služba koja je razmatrala slučaj ustvrdila je da glumac treba biti oslobođen optužbe za zlostavljanje, pišu agencije, dodajući da je ovom odlukom istraga protiv njega zatvorena. Američki mediji prenose i da se, kada je posrijedi ovaj slučaj, neće provoditi nikakvi daljnji koraci.

Istodobno se oglasila i Angelina Jolie, koja je kazala da je željela nešto poduzeti protiv Pitta da bi zaštitila djecu te da se nada kako će obitelj uskoro uspjeti nastaviti s normalnim životom.

Angelina i Brad su se prošli tjedan složili da će glumica imati primarno skrbništvo nad djecom, a Brad će ih smjeti posjećivati uz nadzor. No brojni izvori osporavaju ovu informaciju tvrdeći kako nije riječ o konačnoj odluci te da će se Brad na sudu boriti za zajedničko skrbništvo. I izvori bliski paru tvrde da je riječ o privremenom rješenju koje im ostavlja dovoljno vremena i prostora za daljnji dogovor.

Par ima šestero djece: posvojene sinove Maddoxa (15) i Paxa (12), posvojenu kćer Zaharu (11) te troje biološke djece: Shiloh (10) i osmogodišnje blizance Knoxa i Vivienne.