Šehanović: Današnji celebrity je glup i spreman na sve da dođe u medije

Televizijski novinar i urednik Damir Šehanović odškrinuo je vrata brojnih zvijezda s našeg područja, i razgovore o njihovu privatnom životu iznio u knjizi 'Biti Celebrity'.

Za televiziju je intervjuirao brojne poznate i javne osobe, te je intervjue i anegdote sažeo u ovu knjigu. Pod pojmom celebrity smatra nekog  a tko svojim ponašanjem budi pažnju javnosti, kaže Šehanović, ali današnji celebrityji potpuno su drugačiji od zvijezda 60-ih i 70-ih o kojima sam pisao. Danas je za biti celeb dovoljno ogoliti svoj život, biti što gluplji i napraviti sve, bilo kakav skandal da se bude u medijima, ocjenjuje.

S Balkana gotovo ne postoji javna osoba iz domene show bizza koju nije intervjuirao. Postoji, kaže Šehanović - Branimir Đoni Štulić, ali teško da ću ga intervjuirati ja ili bilo tko od mojih kolega, barem ne u onom obliku kako bih to želio.

Danas Šehanović radi kao stručnjak za komunikaciju, jer televiziju više nije želio raditi. Mediji, TV i društvene mreže krivi su što se celebrityjima danas zovu sasvim drugi ljudi, što se valorizaciju vrijednosti koje nama nisu prave, ali i tome će doći kraj, zaključio je. S kime bi od zvijezda najradije popio kavu, i još mnogo detalja, otkrio je u emisiji Život je lijep.