Koncert SO OS RH 'Za Vukovarski vodotoranj'

Simfonijski puhački orkestar Oružanih snaga RH poziva sve na treći koncert sezone 2016./2017 koji je posvetio je Vukovaru. Koncert 'Za vukovarski Vodotoranj' održat će se večeras u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u 19.30.

Na koncertu će nastupiti i brojni gosti, a među njima i Carmen Emborsky, solistica u Orkestru zrakoplovnih snaga SAD stacioniranog u Europi (U.S. Air Force in Europe Band). Carmen je prvi puta u Hrvatskoj i u Zagrebu, a tijekom koncerta izvest će niz hitova popularne pjevačice Adele.

Simfonijskim orkestrom večeras će dirigirati po prvi put pukovnik Donald Schofield, zapovjednik i dirigent Orkestra ratnog zrakoplovstva SAD, stacioniranog u Europi koji je uz pukovnika Miroslava Vukovojca-Dugana, zapovjednika Orkestra OS RH u emisiji Dobro jutro, Hrvatska najavio večerašnji koncert:


Solisti, Sarah Howard, flauta, Jill Diem, vokal i Mark Burditt, trombon glazbenici su iz tog istog orkestra i pružiti će zabavni program koji će na krilima nota sve posjetitelje voditi oko svijeta da bi na kraju završili i u svemiru uz zvuke Ratova zvijezda (Star Warsa).

Carmen Emborsky, solistica u orkestru zrakoplovnih snaga SAD uz klavirsku pratnju Josipe Bartovčak za gledatelje HRT-a izvela je Adelin hit 'Someone like you':