Jozo Bozo poziva na Čarobni Božić u Lisinskom

Jozo Bozo, pravim imenom Josip Alajbeg, jedan je od najboljih i najpoznatijih svjetskih mađioničara za djecu. Jozo priprema predstavu Čarobni Božić u Lisinskom koja će se održati 18. prosinca u Maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski, u terminima u 10 i 12 sati.

Jednosatna predstava s adventskom tematikom, gosti iznenađenja i Jozino bogato iskustvo jamče da će Čarobni Božić biti nezaboravan adventski doživljaj za cijelu obitelj. Božić je i vrijeme darivanja, te će tako dio sredstava ići Domu za djecu u Laduču.

Jozo Bozo je devet godina zaredom svrstan u Top 10 najboljih dječjih mađioničara na svijetu i često je predavač na svjetskim skupovima mađioničara za djecu. Od 2006. pa sve do danas nastupa u slavnom Magic Castleu u Hollywoodu, a 2011. proglašen je holivudskim izvođačem godine za djecu.

Jedan od najboljih svjetskih mađioničara za djecu Jozo Bozo oduševio je obitelj bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha. Trik koji je posebno oduševio predsjedničku obitelj bio je onaj s maramom koja nestaje, odnosno trebala bi nestati međutim događaju se sve druge komplikacije i zavrzlame ali marama ostaje. Ova kombinacija čarolije i skeča postala je moj najpoznatiji trik po kojem sam prepoznatljiv u mađioničarskoj zajednici, otkrio je Jozo.

U nekoliko je navrata bio pozvan u Bijelu kuću, pa to najbolje pokazuje koliko im se svidio. Naime, na takvim predstavama za američku predsjedničku obitelj obično ne nastupaju stranci, a on je bio pozvan dvaput.

Slavni trik s maramom kao i neke potpuno nove imat će prilike vidjeti zagrebačka publika ovog prosinca.

Prvi je trik naučio s pet godina, prvi javni nastup imao s trinaest, a profesionalni mađioničar postao je na drugoj godini fakulteta. Jozi Bozi tada je bilo 19 godina, a zakoračiti u čaroban svijet trikova za njega je bilo ispunjenje snova: