Novi singl Zdenke Kovačiček

Singl 'Večeras pjevam blues' snimio je sjajni bjelovarski rock bend Flashback s našom kraljicom soula i bluesa Zdenkom Kovačiček.

Pjesma, koju potpisuje Flashbackov osnivač i višegodišnji predvodnik još od 2005. godine, pjevač Davor Lovrić, predstavlja povratak toga sastava autorskom radu po formiranju izvrsne, pomlađene nove postave. Kao pravi iskusni vođa, Lovrić je pažljivo odabrao fantastične mlade glazbenike da uz njega izrastaju u punokrvni rock bend: to su ponajprije Luka Golec (gitara) i Igor Soptija (bas), koji čine njegovu jezgru, a njima su se na ovoj snimci pridružili još i Marko Lovrić na bubnjevima te Igor Matković i Želimir Matić na klavijaturama, formirajući dojmljivu ritam sekciju koja diše i međusobno se razumije u maniri naših najiskusnijih sastava.

Najpoznatija 'pridružena' izvođačica na ovoj snimci je legendarna, neponovljiva Zdenka Kovačiček. Zajedno s Lovrićevim samouvjerenim vokalom i odličnim vođenjem čitave svirke, otpjevala je ona jedan od najboljih dueta u našem novijem rocku.

Pjesmu 'Večeras pjevam blues' uživo su izveli u emisiji Dobro jutro, Hrvatska iz studija u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici: