Martinina igra s modom

Dizajnerica Martina Felja nedavno je predstavila modnu kampanju za aktualnu sezonu jesen/zima 2016/17. čije je zaštitno lice glumica Tara Rosandić. Prekrasne crne, sive, tamno plave i zagasito ružičaste haljine, romantične i jedinstvene, idealne za predstojeće blagdane.

Božić i Nova godina kucaju nam na vrata, toalete su se već počele birati, a nova kolekcija priznate dizajnerice Martine Felja mogla bi vam pomoći u tome. Sastoji se od haljina koje su koktel haljine namijenjene nadolazećim blagdanima, božićnim događajima i domjencima. Ima puno čipke, detalja ručno našivenih. Boje su zagasito tamne, što je i prikladno jer za zimske kolekcije prevladava crna. Tamnoplava, puder roza. Ima dosta baršuna koji je ovu zimu dosta popularan.

Haljine zagasitih boja sašivene su od materijala bogatim dezenom i teksturom, poput čipke, što svakoj od njih daje romantičan štih. Uvijek kad krećem raditi krećem od materijala. Idem na sajmove tekstila i tamo biram materijal. Uvijek mi je materijal početna inspiracija. Kad krenem raditi jednostavno se nadograđuje jedna haljina na drugu. Novo što sam koristila su volani, koje dosad nisam koristila. Prozirni su i mislim da su pun pogodak, jer klijentice stvarno dobro reagiraju na njih

Zaštitno lice Martinine kampanje mlada je zagrebačka glumica Tara Rosandić. Baš sam bila počašćena. Drago mi je da me se Martina sjetila i u tom kontekstu,  kaže Tara. A Martina ističe da već dugo surađuju te da je Tara super utjelovila njenu divu u retro stilu. A i privatno smo prijateljice.

Haljine Martine Felje namijenjene su poslovnim ženama a nose ih i estradne zvijezde. Prije dvije godine Martina je postala mama, a jedan mali dječak u potpunosti je promijenio njezine navike. David ima sad već dvije godine. Uživam u njemu, svaki dan naučim nešto novo. Sad su se stvari uhodale, krenuo je u vrtić…

Uz malenog Davida i ovaj atelje u kojem se igra s modom ulazeći u jedan drugi svijet - Martinina je sreća potpuna.