Guns N'Roses u 2017. kreće na turneju po Europi

Guns N' Roses, hardrockerski band iz Los Angelesa razveselit će u 2017. Europu nizom od 18 koncerata na stadionima, od kojih će prvi biti u Dublinu 27. svibnja, najavili su njihovi promotori.

Najavljeno je da će osim koncerata u Europi, skupina održati i veliki spektakl u Tel Avivu 15. srpnja, a ljeti će drugu godinu za redom održati niz koncerata na stadionima diljem Sjedinjenih Država i Kanade.

Pjevač Guns N' Rosesa Axl Rose i gitarist Slah ponovno su se našli ove godine prvi put nakon 1993. i oživjeli suradnju koja je tu skupinu učinila jednom od najuspješnijih u povijesti rocka. Ove su godine održali niz koncerata u Sjevernoj i Latinskoj Americi, a turneja je završila u glavnome gradu Meksika.

Rose se ondje osvrnuo na izbor novog američkog predsjednika koji je meksičke useljenike obasuo nizom pogrda tijekom svoje izborne kampanje. Zato je Axl svoje 'fanove' pozvao da ove godine na vrh božićnog drvca objese "pinatu" s likom Donalda Trumpa.

Skupina u siječnju ponovno kreće na turneju tijekom koje će nastupiti u Japanu, Novom Zelandu, Australiji, Singapuru, Tajlandu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Njihov album "Appetite for Destruction", svrstava se među najbolje debitanske albume svih vremena.