Od danas 'Sve najbolje' u kinima

U božićno vrijeme, kad svatko svakome želi sve najbolje, isprepliću se sudbine usamljene slastičarke Verice (Ksenija Marinković) koja je davno odustala od traženja 'onog pravog', Brankice (Renata Pokupić), svjetski uspješne operne pjevačice razočarane u ljubav i karizmatičnog baritona Martina (Ozren Grabarić) koji se oporavlja od bračnog brodoloma.

U niz komičnih ljubavnih (ne)zgoda upleteni su i slatkorječivi soboslikar Ljubo (Goran Navojec), dvije medicinske sestre koje pokušavaju razumjeti kako funkcionira muški mozak i Tomo (Bogdan Diklić), poljoprivrednik vrlo neobičnih talenata. Malo je vjerojatno da u ovom preplitanju veliku ulogu može imati grupica žohara, medenjaci i jedna operna arija, ali je u ovoj priči baš tako.

Redateljica filma Snježana Tribuson i glumice Ksenija Pajić i Dora Fišter Toš ispričale su u Dobrom jutru kako je bilo na snimanju filma:

Film 'Sve najbolje' nastao je u koprodukciji Kinorame i HRT-a, a sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra. Prvi je put prikazan pred hrvatskom publikom  9. srpnja 2016. godine na otvaranju 63. Pulskog filmskog festivala. Dosad je prikazan na šesnaest svjetskih festivala na kojima je osvojio brojne nagrade. Snježana Tribuson nagrađena je na berlinskom izdanju festivala SEE za režiju, dok je Goran Navojec u Parizu osvojio nagradu za najbolju mušku ulogu.