'Medicinari velikog srca' - studenti za djecu

S ciljem da daruju djecu koja su prisiljena božićne i novogodišnje blagdane dočekati u bolničkim krevetićima udružili su se studentski dio Uredništva STUDMEFa, studentske sekcije i udruga Medicinskog fakulteta u Zagrebu. 

Zajedno su pokrenuli projekt 'Medicinari velikog srca'. Ideja akcije je pokazati kako medicinari, od studenata do liječnika i bolničkog osoblja, imaju Veliko Srce i koliko im je stalo do malih bolesnika. Projekt su pokrenuli  prošlogodišnjom akcijom, koja je imala izvanredan uspjeh, razveselili su mališane u dijelu zagrebačkih bolnica. Osmjesi na licima i radost koju su pokazali primanjem dara zadužili su ih da se potrude i ove godine te da ponovno svakom djetetu omoguće dar koji bi zaokupio njihove misli i ponovno unio radost na mala lica.
 
Stoga su ove godine odlučili proširiti akciju s ciljem da SVA djeca u SVIM zagrebačkim bolnicama dobiju svoje male darove čime bi nastavili zajedničku blagdansku priču. Kako je prošla ovogodišnja akcija provjerila je ekipa Dobrog jutra: