Ground force metoda

Ljudsko je tijelo savršen stroj. Jeste li ikada pomislili što sve možete? Možete hodati, penjati se, plivati, skakati, postizati nevjerojatne rezultate. No većina život provodi sjedeći, vozeći se, minimalno pokretni. Katkada s nostalgijom gledamo u djecu divimo se njihovoj nepresušnoj energiji! Jer, mislimo, ne bismo mogli čučnuti!Metoda vježbanja ground force (GF) razvila se iz metode primal move. Sustav je nastao kao pomoć sportašima no onda je postao popularan među rekreativcima. Kod nas ga je prenio Aleksandar Miketa licencirani nacionalni instruktor, a preuzeli instruktori iz cijele Hrvatske. Tako smo u Flow centru u Slavonskom Brodu naišli na sjajnu ekipu koja ga provodi. Dražen Ilić i Martina Jelinić proveli su nas kroz metodu i objasnili način funkcioniranja. On je jednostavan.

Život je pokret, a pokret je život. Sustav GF nam omogućuje da svoje neuromotorne vještine unaprijedimo kroz razne nove obrasce kretanja koje smo radili kao djeca te da pokrete izvodimo bez kompenzacije, igrajući se i zaboravljajući životne probleme.


Vježbanje je iznimno zanimljivo, zabavno i kreativno i brzo nas dovodi do ciljanih rezultata. Jednostavno resetiramo osnovne ljudske pokrete na najbolji mogući način.