Armin Van Buuren uvodi Hrvatsku u 2017.

Svjetska DJ zvijezda Armin Van Buuren nastupit će večeras u Areni u sklopu Croatia Winter Music Festivala - zagrebačke inačice elektronskog festivala Ultra, te će uvesti Hrvatsku u novu 2017. godinu.

Nizozemski DJ i producent najveće je ime Croatia Winter Music Festivala koji se održava od danas do 6. siječnja u zagrebačkoj Areni, a festival će otvoriti Zagreb 360° New Year's Eve partyjem na impresivnoj pozornici. 

Armin je nekoliko puta nastupio na Ultra Europe Festivalu kao i u novaljskom klubu Papaya. U Zagrebu nastupa prvi puta, a u najluđoj noći na pozornici će mu se pridružiti Sander van Doorn, Julian Jordan, MOTi, David Gravell i Juicy M. Za boravka u Zagrebu, Armin će probati zagrebačke štrukle, a organizatori su Arminovom timu pripremili i druga iznenađenja.

Nakon novogodišnjeg dočeka, u Areni će se održati još šest partyja koji će okupiti zvijezde svjetske DJ scene, ali i neka mlada imena koja tek dolaze. Tako će u Areni, između ostalih, nastupiti R3hab, Felix Jaehn, Lvndscape, Justin Oh, Kura, Sick Individuals.

U dnevnom dijelu festivala, 2. i 3. siječnja održat će se i gaming turnir u igrama League of Legends, FIFA, Overwatch i Hearthstone.